Menu Close

Informacije za sve učesnike VII škole infektologije

zoom
  1. Škola će se održati putem platforme Zoom, a link će biti aktivan od 08.30h na dan održavanja – 10.oktobra 2020.godine
  2. Pozivnice će biti upućene na mail adrese koje ste dostavili prilikom registracije. Ukoliko je adresa pogrešno navedena nećete dobiti link za pristup i potrebno je da nas kontaktirate na aibih.sarajevo@gmail.com
  3. Administrator će dozvoliti pristup samo registrovanim učesnicima i to onim koji navedu svoje puno ime i prezime prilikom pristupa. Anonimni korisnici, oni koji kao username imaju samo ime, odnosno prezime ili nešto treće, neće biti u mogućnosti da pristupe predavanju.
  4. Mikrofoni svih učesnika, osim moderatora i izlagača, će biti isključeni svo vrijeme trajanja Škole, dok je opcija uključivanja vlastitih web kamera prilikom praćenja ostavljena na izbor učesnicima.
  5. Video opcija također mora biti ISKLJUČENA prilikom prijave, obzirom na broj učesnika i stabilnost konekcije.
  6. Pitanja se mogu postaviti isključivo putem viber poruke na broj +38761257778, a obavezno je da sadrži: puno ime i prezime, titulu i instituciju učesnika koji postavlja pitanje. Zbog ograničenog vremena moderator će izlagaču postaviti do pet pitanja koji su postavljeni na ovaj način, cijeneći sam značaj odgovora za učesnike naučnog skupa.
  7. Probni sastanak će se održati dana 08.10.2020.godine (četvrtak) u periodu od 15.00h do 15.30h kada možete da pristupite platformi kako bi testirali tehničke postavke programa i kvalitet veze.
  8. Ukoliko niste dobili link za pristup probnom sastanku tokom dana, vjerovatni je razlog pogreška u pisanju vašeg e-maila pa nas možete kontaktirati radi korekcije.

 

 

Organizacioni odbor