top of page
  • AI BiH

20 godina bruceloze u Bosni i Hercegovini

Poštovane kolegice i kolege,


želimo Vas obavijestiti da će Asocijacija infektologa u Bosni i Hercegovini u suradnji s JU „Veterinarski Zavod HNŽ/K” organizirati već ranije u COVID-19 pandemiji odgođeni Interdisciplinarni simpozij „20 godina bruceloze u Bosni i Hercegovini“ s međunarodnim sudjelovanjem 4. i 5. 9. 2021. godine u Kupresu.


Bruceloza egzistira u kontinuitetu zadnjih 20 godina na području Bosne i Hercegovine te je nažalost postala endemska bolest predstavljajući ozbiljan javnozdravstveni, klinički, veterinarski i ekonomski problem.


Na ovom interdisciplinarnom simpoziju sudjelovat će ugledni predstavnici veterinara, liječnika specijalnosti infektologije, mikrobiologije i javnog zdravstva te ekologa koji će tijekom predavanja predstaviti nove spoznaje, svoja iskustva i rezultate rada u ovom području, kako bi pomogli u koordiniranju prevencije i nadzora bruceloze u Bosni i Hercegovini.


Iskreno se nadamo kako ćete svojom nazočnošću upotpuniti ovaj jedinstven događaj u 2021. godini te uživati u znanstveno-stručnom dijelu Simpozija.


Uz stručni i znanstveni program Simpozija organizatori će se pobrinuti za ugodan socijalni program te sudionicima omogućiti nezaboravan boravak u ovom gorskom razmeđu Bosne i Hercegovine u ovim epidemiološki izazovnim vremenima.


bruceloza-2021-obavijest
.pdf
Download PDF • 2.03MB
bruceloza-2021-program
.pdf
Download PDF • 265KBVeselimo se Vašem dolasku!


83 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page