top of page
  • AI BiH

Informacija za VIII školu infektologije

  1. Škola će se održati putem platforme Zoom, a link će biti aktivan od 16.15h na dan održavanja – link je za svaki dan posebno.

  2. Pozivnice će biti upućene na mail adrese koje ste dostavili prilikom registracije. Ukoliko je adresa pogrešno navedena nećete dobiti link za pristup i potrebno je da nas kontaktirate na aibih.sarajevo@gmail.com

  3. Administrator će dozvoliti pristup samo registrovanim učesnicima i to onim koji navedu svoje puno ime i prezime prilikom pristupa. Anonimni korisnici, oni koji kao username imaju samo ime, odnosno prezime ili nešto treće, neće biti u mogućnosti da pristupe predavanju.

  4. Mikrofoni svih učesnika, osim moderatora i izlagača, će biti isključeni svo vrijeme trajanja Škole, dok je opcija uključivanja vlastitih web kamera prilikom praćenja ostavljena na izbor učesnicima

  5. Video opcija također mora biti ISKLJUČENA prilikom prijave, obzirom na broj učesnika i stabilnost konekcije

  6. Pitanja se mogu postaviti isključivo putem viber poruke na broj 062 945 966 koji će biti dostupan na dan održavanja, a obavezno je da sadrži: puno ime i prezime, titulu i instituciju učesnika koji postavlja pitanje. Zbog ograničenog vremena moderator će izlagaču postaviti do tri pitanja koji su postavljeni na ovaj način, cijeneći sam značaj odgovora za učesnike naučnog skupa.


Organizacioni odbor


Preuzmite program škole:

program-viii-skole-2021
.pdf
Download PDF • 362KB


166 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page